Dit zijn de toekomstige en verborgen titels op Disney Plus

call of the wild, disney plus, 27 september 2020

Disney heeft voor Nederland al films, series en documentaires aan Disney Plus toegevoegd die nog niet zichtbaar zijn op de website en dus nog niet bekeken kunnen worden. Met deze post brengen we je dan ook graag op de hoogte welke titels er allemaal in de koelkast staan van de streamingdienst.

Klik hier om je voor slechts € 6,99 per maand (op ieder moment opzegbaar) of € 69,99 per jaar (2 maanden gratis!) te abonneren op Disney Plus. Je kan hiervoor ook op de onderstaande Disney-banner klikken.

(tekst gaat verder onder de afbeelding)

Disney voegt geregeld nieuwe content toe voor de verschillende markten waar Disney Plus actief is. Dus ook de Nederlandse bibliotheek wordt met regelmaat aangevuld. Deze films, series, shorts en documentaires staan op Disney Plus, maar zijn niet vindbaar op de dienst. De reden dat deze content nog niet op Disney Plus te streamen is heeft met verschillende dingen te maken, maar vooral met licenties.

Wij zijn er even dieper ingedoken en hebben een zo compleet mogelijke lijst voor je samengesteld van al deze titels. Onderstaande content zal uiteindelijk allemaal, de een sneller dan de ander, op Disney Plus te zien zijn. De vraag is alleen wanneer, dat weet alleen Disney en die communiceren geen datums, op de maandelijkse lijsten na.

Wij zullen deze lijst zoveel als mogelijk up-to-date houden, want dit zijn natuurlijk lang niet alle titels die nog op Disney Plus zullen komen. Dit is slechts een fractie van wat zichtbaar is.

Klik op een titel voor meer informatie en trailer (mits beschikbaar).

TITELJAARGENREPLOT
Call of the Wild2020 (20th Century Studios)Avontuur / DramaGebaseerd op de geliefde roman van Jack London, vertelt Call of the Wild (Het Wilde Avontuur) het levendige verhaal van Buck, een grootmoedige hond, en de man (Harrison Ford) die hij moet leren vertrouwen. Als hij abrupt weggehaald wordt uit zijn luxe leventje in het zonnige Californië, komt hij terecht in de exotische wildernis van de Yukon in Alaska. Als nieuwste hond van een team postbezorgende sledehonden tijdens de turbulente jaren rond 1890 waarin goudzoekers hoogtijdagen vierden, heeft Buck zijn luxe leventje ingewisseld voor een leven van ontbering en overleven. Zijn leven verandert wederom als hij Thornton ontmoet, een eenzame avonturier, en het is voorbestemd dat ze samen het avontuur van hun leven zullen beleven. Ploeterend door een omgeving die zowel meedogenloos als spectaculair is, verandert de reis hun leven diepgaand. Met een unieke mix van intense actie en prachtige animatie, is Het Wilde Avontuur een ongelooflijke ervaring gebracht door realistische, emotionele en authentieke karakters.

Klik hier voor de trailer.
Hacksaw1971Avontuur / FamilieEen wildernisgids in de Canadese Rockies gaat eropuit om een legendarisch, wild paard te vangen en tam te maken. Wanneer een knappe, maar onhandige toeriste arriveert, raakt hij nog meer geïnspireerd, maar de problemen beginnen wanneer een keiharde rancher beweert dat Hacksaw van hem is.

Klik hier voor een kort fragment uit de film.
The Swap2016 (Disney Channel)Komedie / FamilieAls turnster Ellie en hockeyer Jack op onverklaarbare wijze van lichaam wisselen, moeten ze erachter zien te komen hoe ze in hun eigen lichaam terugkeren voor de wissel permanent wordt.

Klik hier voor de trailer.
The Wolverine2013Aktie / AvontuurDe Wolverine keert terug en gaat de strijd aan met zijn aartsvijand in een actievolle strijd om leven of dood die plaatsvindt in het moderne Japan. Logan is voor het eerst kwetsbaar en gaat tot zijn fysieke en emotionele grens. Hij confronteert niet alleen dodelijk Samoerai zwaarden, maar ook zijn innerlijke strijd tegen zijn eigen sterfelijkheid, een episch gevecht dat hem voor altijd zal veranderen.

Klik hier voor de trailer.
Fast Layne
2019 (Disney Channel)Komedie Het geregelde leventje van de twaalfjarige streber Layne komt op zijn kop te staan als ze in een leegstaande schuur een hypermoderne pratende auto genaamd Vin ontdekt.

Klik hier voor de trailer.
Il Postino 1994 (Touchstone)Biografie / KomedieHoe word je dichter?” De laatste film die Troisi maakte is gebaseerd op een roman van Antonio Skármeta. \"Il postino\" wordt geprezen door recensenten en won een Oscar voor beste originele muziek. De bewerking brengt de dichtkunst tot leven en dat maakt hem uniek in z'n soort. Het verhaal speelt zich af op de Zuid-Italiaanse Eolische Eilanden in 1952. Mario Ruoppolo is een eenvoudige visserszoon die mag gaan werken als postbezorger voor de beroemde Chileense dichter Pablo Neruda, die daar in ballingschap leeft. Hoe meer tijd ze met elkaar doorbrengen hoe gefascineerder hij door hem raakt. Ze hebben het niet alleen over gedichten en metaforen, maar ook over politiek. En zo ontstaat er een waardevolle vriendschap. Op een dag komt Mario in het dorpscafé Beatrice tegen. Hij wordt verliefd op haar. Neruda helpt Mario haar met zijn gedichten voor zich te winnen. Haar tante is woedend. Ze wil onder geen beding dat haar nichtje zich met hem inlaat. Na een hartstochtelijke nacht samen trouwen ze, met de zege van Neruda. Tijdens het huwelijksdiner krijgt Neruda het bericht dat de Chileense regering zijn verbanning heeft teruggedraaid. De dichter besluit direct terug te keren naar zijn vaderland. De tijd verstrijkt, zonder ook maar één bericht. Mario werkt inmiddels in het dorpscafé. Hij is begonnen met het schrijven van zijn eigen gedichten en is lid geworden van de Communistische Partij. Na een tijdje blijkt Beatrice zwanger. En tot ongenoegen van Mario winnen de Christendemocraten de verkiezingen. Vijf jaar later keert Pablo met zijn vrouw terug naar het eiland. Er wacht hem een onaangename verrassing die hem de waarde van vriendschap zal doen inzien.

Klik hier voor de trailer.
Jonas L.A.2009-2010 (Disney Channel) Komedie / FamilieKevin, Joe en Nick zijn wereldberoemde rocksterren die proberen een normaal leven te leiden als middelbare scholieren. Hun leven is natuurlijk allesbehalve normaal. Ondanks dat de meeste leerlingen op hun school gewend zijn aan hun roem, gillen sommigen, zoals de energieke en gekke Macy, nog steeds bij hun aanblik.

Klik hier voor de trailer.
Crash & Bernstein2012-2014 (Disney XD)Komedie / FamilieAls enige jongen in een gezin met een moeder en drie zussen, wordt Wyatt Bernstein niet blij als hij mee moet naar de Maak-een-Maatje winkel, waar hij een pop naar wens voor zijn verjaardag maakt die hij Crash noemt. Crash komt vervolgens tot leven als de broer die hij altijd al had willen hebben. Samen helpen de broers zich door elkaars leven heen. Crash helpt Wyatt uit zijn schulp te kruipen en Wyatt introduceert Crash aan het leven als een kind.

Klik hier voor de trailer.
Mickey's trailer1938Animatie / ShortMickey, Donald en Goofy gaan op vakantie en zijn van plan om lekker te ontspannen en een hoop lol te maken, maar de dingen gaan niet zoals gepland. Al snel hebben ze hun handen vol wanneer de caravan losraakt van de auto.
Hidden Figures2016 ( Fox)Biografie / DramaHet indrukwekkende waargebeurde verhaal over Katherine Johnson (Taraji P. Henson), Dorothy Vaughan & Mary Jackson - drie briljante vrouwen van Afro-Amerikaanse afkomst, die werkten bij de NASA en het brein waren achter één van de grootste operaties in de geschiedenis: de lancering van astronaut John Glenn in de ruimte.

Klik hier voor de trailer.
Dog: Impossible 2019 (National Geographic)RealityIn elke aflevering stappen we in Matts innovatieve benaderingen om hondengedrag aan te passen, van verlatingsangst tot op angst gebaseerde agressie. Elke aflevering vertelt inspirerende verhalen over rehabilitatie en zit vol nuttige informatie die huisdierenbaasjes zal helpen het leven met hun vierpotige maatjes te verbeteren.

Klik hier voor de trailer.

Even Stevens 2000-2003 (Disney Channel) Komedie / FamilieLouis, een buitenbeentje op de middelbare school, worstelt om erbij te horen op school en bij zijn ogenschijnlijk perfecte familie. Hij maakt zijn overijverige oudere zus Ren altijd woedend en raakt vaak betrokken bij rampzalige avonturen waaruit hij meestal gered wordt door zijn beste vriend Alan.

Klik hier voor de trailer." target="_blank" rel="noopener noreferrer">hier voor enkele scenes.
Expedition Amelia 2019 (National Geographic)DocumentaireDr. Robert Ballard van National Geographic bereidt een expeditie voor om het mysterie van de verdwijning van Amelia Earhart op te lossen. Expeditie Amelia volgt het spoor dat Ballard naar een afgelegen eiland in de Stille Oceaan leidt, en bestudeert hoe Earhart zelf een van de meest intrigerende figuren uit de geschiedenis werd.

Klik hier voor de trailer.

De Reddertjes1977Animatie / AvontuurBernard en Bianca, twee muizen van de Hulp- en Redvereniging, redden een jong weesmeisje uit de klauwen van een kwaadaardige vrouw, die het meisje wil gebruiken om een bijzondere diamant te vinden.

Klik hier voor de trailer.
Smart Guy 1997-1999Komedie / DramaT.J. is een genie die klassen overslaat en van groep zes naar de middelbare school gaat. T.J. probeert zich aan te passen aan zijn nieuwe leven, maar hij volgt sommige lessen samen met zijn 14-jarige broer Marcus, de schoolatleet, en zijn domme en egocentrische 16-jarige zus Yvette...

Klik hier voor de trailer.
Wild Hawaii 2014DocumentaireZeven miljoen jaar geleden rees Hawaï uit boven de zee als vulkanische woestenij. Hoe deze eilanden zichzelf hebben getransformeerd in een paradijs is een verhaal dat het lot tart en onze verwachtingen uitdaagt. National Geographic geeft ons een ongetemde reis naar dit opmerkelijke land dat door een alchemie van vuur, ijs en water een voortdurend experiment in creatie is.

Klik hier voor de trailer.
Rescue Dog1947Animatie / ShortReddingshond Pluto komt op zijn dagelijkse patrouille een babyzeehondje tegen. Het babyzeehondje pakt Pluto’s reddingsvaatje af, en als Pluto de achtervolging inzet blijkt hij degene die gered moet worden.
Little Einsteins 2005-2018Animatie / AvontuurDe Kleine Einsteins - Leo, June, Quincy en Annie – beleven op aarde en ook in de ruimte onvergetelijke avonturen in hun veelzijdige ruimteschip Rocket. Onderweg maken ze nieuwe vrienden, helpen ze oude vrienden en leren ze veel nieuwe spannende dingen over de natuur, kunst en muziek!

Klik hier voor de trailer.
The Replacements 2006-2009 (Disney Channel) Animatie / KomedieDisney's The Replacements is een animatie-komedie over een broer en een zus, Riley en Todd, die welke volwassene dan ook kunnen vervangen door Fleemco in te schakelen. Samen met hun vrienden bij Fleemco, vroegen ze om twee ouders en kregen ze Dick Durfal, beroemde Amerikaanse stuntman, Agent K, Britse superspion, en een auto genaamd Auto. Ze wonen met z'n viertjes in een typisch huis in een typisch stadje, Pleasant Hills. Maar dit gezin is verre van typisch!

Klik hier voor de trailer.
Imagination Movers 2008-2013 (Disney Channel) Familie / KomedieDat wordt rocken met de Imagination Movers, de favoriete alternatieve band voor de kleintjes. Rich, Scott, Dave en Smitty zijn brainstormers die in een Ideeën-magazijn werken en samen brainstormen om 'idee-noodgevallen' op te lossen met hun vrienden Nina en Magazijn Muis. In elke aflevering zitten originele liedjes van de band.

Klik hier voor de trailer.
De Hockeykampioen1939Animatie / ShortDonald, de zelfverklaarde 'IJshockeykampioen van het Eendenmoeras', daagt zijn neefjes uit voor een ijshockeywedstrijd.
Fantastic Mr. Fox 2009 (20th Century Studios)Animatie / AvontuurAls titelheld Mr. Fox (stem van George Clooney) hoort dat Mrs. Fox (stem van Meryl Streep) zwanger is moet hij haar beloven te stoppen met stelen. Dat houdt hij zowaar even vol, maar na een paar jaar komt het wilde beest in hem weer boven. Mr. Fox kruipt uit zijn hol, gaat bovengronds in een holle boom wonen en brengt nachtelijke bezoekjes aan de voorraadschuren van de gemene boeren Boggis, Bunce en Bean. Fraaie stop motion animatiefilm van regisseur Anderson, die het jeugdboek van Roald Dahl transformeerde tot een droogkomische ode aan de eigenzinnigheid. Ook, juist, geschikt voor volwassenen.

Klik hier voor de trailer.
The Small One1978How To FishEen Joods jongetje in het oude Israël moet van zijn vader zijn oude, kleine ezel Kleintje verkopen en hij brengt de ezel naar de markt in Jeruzalem. De jongen vindt geen kopers en geeft het bijna op, tot hij een aardige man ontmoet die Jozef heet. Jozef koopt Kleintje en gebruikt hem om zijn zwangere vrouw Maria naar Bethlehem te brengen.
Meet the Deedles1998 (Walt Disney Pictures)Komedie / FamilieDikke pret als de Hawaïaanse surfers Phil en Stew Deedle worden aangezien voor parkwachten. Sportlui of niet, ze zullen op de proef worden gesteld door Frank Slater (Dennis Hopper), een doorgedraaide ex-parkwachter die in een grot woont en wraak wil op de parkdienst die hem jaren eerder ontsloeg. Kunnen de broers Slater hem beletten de beroemdste bezienswaardigheid van Yellowstone, Old Faithful, te stelen?

Klik hier voor de trailer.
Flight of the Navigator1986 (Walt Disney Pictures)Komedie / FamilieEen gewone jongen ontdekt dat hij is uitverkoren voor een ongewoon avontuur aan boord van een ruimteschip. Na een mysterieuze verdwijning komt David Freeman terug met uitgebreide, onontdekte kennis over het universum.

Klik hier voor de trailer.
How To Fish1942Animatie / ShortGoofy laat zien hoe je moet vissen… Of hoe het juist niet moet!
X-Men: Evolution2000-2003 (Marvel Studios)Animatie / AktieIn deze uitgave van de X-Men hebben Cyclops, Jean Grey, Rogue, Nightcrawler, Shadowcat en Spike rollen als tieners, terwijl ze vechten tegen een wereld die hen haat en bang voor hen is.

Klik hier voor de trailer.
Trick or Treat1952Animatie / ShortAls de neefjes naar Donalds huis komen in hun Halloweenkostuums gooit hij water over ze heen en lacht hij ze uit. Als de heks, die vliegt op haar bezem, dit ziet, besluit ze de kinderen te helpen. Met magie zorgt ze dat Donald het slecht heeft en de kinderen eindelijk lekkers krijgen.
Three Little Wolves1936Animatie / ShortIn dit vervolg slaan twee sullige biggetjes te vaak alarm en worden ze door Knor genegeerd als ze door de Grote Boze Wolf en de Drie Kleine Wolfjes gevangen worden genomen. Na veel grappige tegenslagen weet Knor ze uiteindelijk te bevrijden.
Drain the Titanic2015DocumentaireHet beroemdste scheepswrak ter wereld, de Titanic, licht meer dan 3650 meter onder het ijskoude water van de Atlantische oceaan. Sinds de ontdekking van het wrak in 1985, zijn er meerdere expedities naar de locatie geweest, maar tot nu toe heeft niemand ooit de volle omvang van wat er echt op dit afgelegen gebied van de zeebodem ligt in beeld gebracht.
Wild Central America2020 (National Geographic)DocumentaireserieGa mee met presentator Nigel Marven terwijl hij de kleurrijke en gevarieerde natuur en cultuur van Midden-Amerika ontdekt. Kijk hoe hij de oude Maya-ruïnes van El Mirador, Tikal en Yaxha in het noorden van Guatemala beklimt en door de vochtige oerwouden van de mysterieuze Darién aan de grens van Panama met Colombia trekt op zoek naar een adelaar.
Disney Kickin' It2011-2015 (Disney XD)Sitcom / VechtsportDe in een winkelcentrum gelegen Bobby Wasabi Martial Arts Academy loopt het gevaar te moeten sluiten totdat sensei Rudy Jack rekruteert om de glorie te herstellen van Bobby Wasabi door de bittere rivaal The Golden Dragon te verslaan. Als Jack een team vormt met zijn nieuwe vrienden Jerry, Milton en Eddie, zijn deze underdogs vastberaden om de competitie te domineren en de reputatie van de dojo te redden. Met behulp van sensei Rudy vechten Jack en zijn vrienden zich een weg naar de zwarte band-status.

Klik hier voor de trailer.

Swiss Family Robinson1960 (Walt Disney Pictures)Avontuur / FamilieNadat ze door een zware storm schipbreuk hebben geleden, werkt de familie Robinson samen om een thuis te maken op een onbewoond eiland. Maar de grootste uitdaging staat voor hun wanneer een groep van piraten dreigen hun thuis te vernietigen.

Klik hier voor de trailer.
T.O.T.S. 2019-2020 (Disney Junior)Animatie / AvontuurPip de pinguïn en Freddy de flamingo hebben de allerleukste baan ter wereld... Ze zijn Junior Vliegeniers bij T.O.T.S., de Traditionele Ooievaar Transport Service. Hun taak is het bezorgen van schattige babydieren bij hun vaders en moeders. Als het eerste team van bezorgers dat niet uit ooievaars bestaat hebben de vrienden nog een heleboel te leren. Maar met de intelligentie van Pip en het hart van Freddy zullen ze bewijzen dat het niet gaat om wat voor vleugels je hebt, maar om wat daar onder zit.

Klik hier voor de trailer.
Bridge to Terabithia 2007Drama / FamilieEen jongen uit een arme wijk raakt bevriend met een nieuw meisje van school. Samen creëren ze een fantastiewereld die ze helpt hun angsten in de echte wereld te overwinnen.

Klik hier voor de trailer.
Upside-Down Magic2020 (Disney Channel)Familie / Fantasie 13-jarige Nory en haar beste vriendin Reina gaan naar Sage Academy voor Magische Studies, waar Nory’s onstabiele magie ervoor zorgt dat ze in een klas komt met Ondersteboven Magie, ook bekend als OBM. Terwijl velen geloven dat OBM’s unieke krachten ze een doelwit maken voor gevaarlijke en duistere magie, willen Nory en haar mede-OBM-klasgenoten bewijzen dat Ondersteboven Magie beter is dan de normale.

Klik hier voor de trailer.
X-Men: Apocalypse2016 (20th Century Fox)Aktie / AvontuurNa duizend jaar, is Apocalypse, 's werelds eerste en sterkste mutant ter wereld, ontwaakt en ziet hij dat de wereld wordt geleid door mensen. Hij wil de aarde zuiveren van de mensheid en rekruteert een groep mutanten om een nieuwe wereldorde te creëren. In een wanhopige race om de mensheid te redden, leidt Professor X de jonge X-men in een epische confrontatie tegen een onstuitbare vijand, die het lot van de wereld zal bepalen.

Klik hier voor de trailer.
Hawaiian Holiday1937Animatie / ShortMickey en zijn vriendjes genieten van alles wat Hawaii bieden heeft. Donald probeert hula dansen, Pluto verkent het strand en Goofy wil leren surfen.
The Princess Bride1987Avontuur / Familie Een grootvader bezoekt zijn zieke kleinzoon en wil hem voorlezen uit een boek waarin onder andere gezoend wordt. 'Saai,' vindt de jongen. 'Niet in dit boek,' antwoordt opa. Dan ontvouwt zich een sprankelend sprookje over een jonge vrouw (Robin Wright) die niet meer in liefde gelooft nadat de man van haar dromen vermist is geraakt op zee. Als ze gekidnapt wordt ontmoet ze talloze ongewone sprookjesfiguren. De film heeft veel te bieden: een originele kijk op het genre, enthousiaste acteurs en een leuk verhaal voor jong en oud. De soundtrack is van Dire Straits-zanger Mark Knopfler.

Klik hier voor de trailer.

Home Alone 42002 (Fox Television Studios)Komedie / FamilieDeze Kerstmis komt Kevin weer in het nauw, net als Marv en zijn hulpje, ze proberen Natalies huis te plunderen! Met grappigere en meer technologische, misdaad bestrijdende snufjes tot zijn beschikking dan ooit kan Kevin mogelijk eindelijk deze schurken voor eens en altijd uitschakelen - en tegelijkertijd zijn ouders bij elkaar houden - deze opbeurende, hilarische comedy zal het hele gezin leuk vinden.

Klik hier voor de trailer.


Food for Feudin1950Animatie / ShortKnabbel en Babbel zijn druk bezig nootjes te verzamelen en ze in een boom te verstoppen. Dan probeert Pluto zijn bot in dezelfde boom te verstoppen. Als alle nootjes in Pluto's hondenhok belanden moeten Knabbel en Babbel een list verzinnen om ze terug te krijgen.
Ancient China From Above 2020DocumentaireArcheoloog Allan Maca leidt een team onverschrokken experts op een episch avontuur om mysteriën op te lossen, geheimen te ontdekken en de geweldige wonderen van het oude China bloot te leggen als nooit te voor. Geleid door beelden uit de ruimte, hypermoderne technologie op de grond en de laatste opgravingen door Chinese archeologen leggen ze paleizen en tombes bloot, geweldige megastructuren en zelfs lang verloren steden.

Klik hier voor de trailer.
The Book of Pooh2001Familie / KindGa maar lekker zitten voor een prachtig en bijzonder avontuur van Poeh. De geliefde beer en zijn speelse makkertjes komen bij elkaar op Janneman Robinsons kamer en vinden daar zijn geliefde verhalenboek, vol innemende verhalen over henzelf.

Klik hier voor de trailer.

My Dog, the Thief1969Avontuur / DramaJack Crandall vliegt in een helikopter voor een radiozender, en wanneer de sint-bernard Barabbas meelift, gaan zijn luistercijfers door het dak. Maar zowel Crandall als zijn vriendin Kim weten niet dat Barabbas een hopeloze kleptomaan is, tot de hond terloops een halsketting van een miljoen dollar steelt van een bende professionele juwelendieven. Bevat beelden van roken. Dit programma wordt u voorgesteld zoals het oorspronkelijk is gemaakt. Het kan verouderde culturele voorstellingen bevatten.
De Rattenvanger van Hamelen1933Animatie / Short
Als de rattenvanger de ratten uit Hamelen weglokt maar niet met goud beloond wordt door de burgemeester zoals hem beloofd was, lokt hij alle kinderen van de stad naar de Magische Tuin van Geluk in een berg om de ouders te straffen.
Mission Titanic2020DocumentaireIn Mission Titanic zien we de eerste bemande duiken naar de Titanic in bijna 15 jaar. Een team van experts gebruikt een speciaal uitgeruste onderzeeër om de eerste 4K-beelden te filmen van het schip en te bepalen hoe snel het vervalt. Ze hebben het accuraatste model van het schip gemaakt dat er bestaat om nieuw licht te schijnen op de iconische verhalen en een experimenteel platform op de zeebodem achter te laten om de toekomst van de Titanic te voorspellen.
The Art of Skiing
1941Animatie / Short
Nadat hij uitgevogeld heeft hoe hij zich aan moet kleden, gaat Goofy de piste op om te laten zien hoe je moet skiën. Met veel vallen en opstaan laat Goofy zien hoe je bochtjes maakt, hoe je achteruit kan skiën en zelfs hoe je een skisprong maakt.