Je ex uit de Disney Plus app kicken? Dan kan nu met deze nieuwe functie

0
disney plus, app, telefoon

Disney heeft via een nieuwe update een belangrijke nieuwe functie toegevoegd aan de Disney Plus app. De nieuwe functie heeft te maken met de beveiliging van je account. Je kan met deze knop mensen de toegang tot je account ontzeggen. Je ex-vriend of vriendin, bijvoorbeeld. Lees je even mee?

(tekst gaat verder onder de afbeelding)

Uitloggen op alle apparaten

Als je nu naar Account gaat in de app, dan zie je onder je wachtwoord de optie ‘Uitloggen op alle apparaten’ staan. Als je hierop klikt en je wachtwoord invoert, word je uitgelogd op alle apparaten waarmee je ben ingelogd op Disney Plus.

Dus stel je wil je account niet langer delen met een oude vriend, vriendin, huisgenoot of ex-partner, dan is dit de magische knop. De persoon dient dan vervolgens in te loggen met het nieuwe wachtwoord, die hij of zij niet heeft. Vergeet dus niet om eerst zelf je wachtwoord te wijzigen en dan pas deze knop te gebruiken.

Maar niet alleen wanneer je je account niet meer wil delen is deze knop belangrijk. Ook als je denkt dat je account gehackt is, is het zeer aan te raden om dit zo snel mogelijk uit te voeren.

Zie je de functie nog niet? Check dan even in de Google Play Store of de App Store, je moet de app dan waarschijnlijk eerst updaten. Het gaat om versie 1.5.1 (215221). De update is beschikbaar voor zowel Android als iOS.

Tip! Gebruik nooit hetzelfde wachtwoord voor verschillende diensten. Zorg dat je voor iedere dienst een uniek wachtwoord hebt, anders ben je vrij gemakkelijk te hacken. Eerder werden de accounts van Disney Plus-abonnees al massaal gehackt.

Succes!

disney plus, 29 april, 20201