Goed nieuws voor Disneyplussers met een Samsung of LG TV

0
Disneyplus logo

Disneyplussers met een Samsung of LG televisie (oled tv’s uitgesloten want die is er al) keken even vreemd op bij het starten van de testperiode van de nieuwe streamingsdienst. Voor deze apparaten bleek er namelijk geen app beschikbaar te zijn. Maar er is hoop, want volgens Disney wordt dit binnenkort opgelost.

“Wij zijn op dit moment drukdoende om de Disney Plus app op alle apparaten beschikbaar te krijgen, ook voor Samsung Smart TV’s. Alleen kunnen wij op dit moment wat betreft Samsung nog geen specifieke datum geven wanneer deze beschikbaar zal zijn. Binnen zeven dagen moet er echter wel een app voor LG-televisies verkrijgbaar zijn”, aldus Disney tegenover deze website.

Naar alle waarschijnlijkheid zal de app voor Samsung televisies gewoon beschikbaar zijn als Disney Plus officieel gelanceerd wordt op 12 november, en met een beetje geluk al eerder. Zodra de app beschikbaar is lees je dat uiteraard hier. Tot die tijd kan op je televisie kunnen streamen via de Google Chromecast, Xbox of Playstation 4. Of via een computer/laptop met een HDMI-kabel naar de televisie.

Meer weten over wat Disney Plus allemaal te bieden heeft? Bekijk het volledige aanbod, de beste films en series, alle nieuwe titels die onderweg zijn en hier vind je alle films en series die je in 4K-kwaliteit op Disney Plus kan streamen.

UPDATE:

Ook Samsung bevestigt de komst van de app voor Samsung televisies.